Αποστολή - Όραμα - Σκοπός - Πράξη Αγάπης

Καμία δωρεά στο καλάθι σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δορυλαίου 66, Κάτω Τούμπα
54454
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΟΡΑΜΑ - ΣΚΟΠΟΣ

Αποστολή μας

Αποστολή μας

είναι να προσφέρουμε άμεση βοήθεια και υποστήριξη σε κάθε συνάνθρωπό μας που βιώνει συνθήκες ζωής επιβαρυντικές για την ομαλή σωματική, πνευματική και κοινωνική του ανάπτυξη. Στο πλαίσιο αυτό, αναλαμβάνουμε και υλοποιούμε δράσεις με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής ανθρώπων που έχουν πληγεί από κάποια φυσική καταστροφή, που αντιμετωπίζουν βιοποριστικά προβλήματα και προβλήματα υγείας.
Όραμά μας

Όραμά μας

Όραμά μας είναι ένας καλύτερος κόσμος χωρίς κοινωνικές ανισότητες. Μια κοινωνία, στο πλαίσιο της οποίας όλοι οι άνθρωποι που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες ή ζουν αποκλεισμένοι εξαιτίας οικονομικών δυσχερειών, θα βρίσκουν ανακούφιση, ενθάρρυνση και δύναμη για να συνεχίσουν με αξιοπρέπεια και αισιοδοξία την πορεία της ζωής τους.
Σκοπός μας

Σκοπός μας

Παροχή ιατρικών υπηρεσιών και θεραπείας σε ανηλίκους και ενηλίκους με ασθένειες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Οικονομική βοήθεια και βασικά αγαθά σε άτομα με βιοποριστικά προβλήματα για βελτίωση των συνθηκών ζωής τους. Ιατρική, συμβουλευτική, και ψυχολογική υποστήριξη σε όσους χρειάζονται βοήθεια. Υπεράσπιση συμφερόντων ανηλίκων, εφήβων και των οικογενειών τους. Άμεση βοήθεια σε καταστροφές για στήριξη πληγέντων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, είμαστε στη διάθεσή σας.
Δευτέρα έως Παρασκευή | 9:00 – 17:00

+ 302316011389

Κάντε μια πράξη αγάπης

Η σημερινή σας προσφορά μπορεί να αλλάξει το μέλλον ενός παιδιού ή μιας οικογένειας με σοβαρά προβλήματα.

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο