Ο Σύλλογος προστασίας παιδιού και οικογενείας «ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ» είναι ένας εθελοντικός οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ο όποιος ιδρύθηκε συμφώνα με τις  διατάξεις των άρθρων 741-784 ΑΚ.

Οι σκοποί μας είναι:

  1. Η παροχή οικονομικής ενίσχυσης σε παιδιά τα οποία πάσχουν από διάφορεσ ανίετες ή μη ασθένειεσ και τα οποία έχουν άμεση ανάγκη οποιασδήποτε θεραπεία στην Ελλάδα είτε και στο εξωτερικό.
  2. Η παροχή οποιασδήποτε υλικής και ψυχολογικής βοήθειας σε πολύτεκνεσ οικογένειεσ, σε παιδιά με ειδικές ανάγκες, σε μονογονεικές οικογένειες.
  3. Η παροχή οικονομικής βοήθειας σε παιδιά απόρων οικογενειών τα οποία στερούνται τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης για την επιβίωση και την διαπαιδαγώγηση τους.
  4. Η προάσπιση και προώθηση με κάθε νόμιμο τρόπο των ιατρικών, ηθικών, κοινωνικών και υλικών συμφερόντων των παιδιών, των εφήβων και των οικογενειών τους.
  5. Η ίδρυση, οργάνωση και λειτουργία μονάδων ή υπηρεσιών για την ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών με ανίατες ή μη ασθένειες ή παιδιών απόρων οικογενειών, οπως παιδότοποι, η δημιουργία τράπεζας αίματος και μυελού των οστών.
  6. Η παράδοση δωρεάν μαθημάτων βοηθητικού υλικού ξένων γλωσσών, εκμάθησης ηλεκτρονικού υπολογιστή κλπ. κυρίως σε άπορους μαθητές.

 

Σημειωτέον ότι η οποιαδήποτε βοήθεια θα χορηγείται χωρις να γίνεται καμία διάκριση,γένους,φυλλου,θρησκείας και δεν λαμβάνει υπόψη κανένα συμφέρον η πολιτική σκοπιμότητα. Ο σύλλογος μας ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ κανενός είδος επιχορήγηση ούτε απο το Ελληνικό Κράτος ούτε απο την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Follow Us!